PIDŽAME MIMURA

147
MUSKA PIDŽAMA MIMURA

PIDŽAMA JE ODEVNI PREDMET KOJI SVAKODNEVNO KORISTIMO. DOBRO DOĐE U SVAKOJ PRILICI. AKO RADITE OD KUCE UDOBNA JE LAGANA PRIJATNA I POSTAJE CELODNEVNA ODEVNA KOMBINACIJA. KOLIKO PUTA VAS JE SPASILA PIDŽAMA KADA STE RAZMISLJALI STA KUPITI DRAGIM LJUDIMA ZA POKLON. UVEK JE TU DA SPASI SVAKOG OD NAS PRILIKOM KUPOVINE POKLONA ZA PRAZNIKE. ONA SVIMA TREBA. BIRANJE MODELA, BOJA I DEZENA POSTAJE PRAVI IZAZOV. A TEK KAD KRENEMO DA RAZMISLJAMO O PONUDI RAZNIH MATERIJALA VIDIMO KOLIKO JE IZBOR OBIMAN.

PIDŽAMA ŽENSKA MIMURA

KREĆEMO SA PIDŽAMAMA KOJE SU PO SASTAVU 100% PAMUK. TO JE ODLIČAN IZBOR ZA OSOBE KOJE VOLE LAGANE UDOBNE PIDZAME. BOJE KOD OVIH MODELA SU DOSTA POSTOJANE I ODLICNO PRIMAJU STAMPE, KOJE SU POSTALE VEOMA CEST DETALJ NA GORNJIM DELOVIMA. PAMUK JE IZUZETNO LAGAN I PROZRAČAN. SPREČAVA PREKOMERNO ZNOJENJE. KADA GOVORIMO O ODRZAVANJU OVIH PIDŽAMA MORAMO NAGLASITI DA JE VEOMA BITNO DA SE PRVO PRANJE OBAVI U HLADNOJ VODI. TAKAV NACIN PRISTUPA ODRZAVANJU OMOGUĆAVA POSTOJANOST BOJE I SPREČAVA SKUPLJANJE PAMUKA. TAKVE PIDZAME SU I POVOLJNIH CENA I IZBOR JE ODLICAN. ZA VIŠE POGLEDAJTE OVDE.

PIDŽAMA ZA ŽENE MIMURA

SLEDECA VRSTA MATERIJALA JE PAMUK I LIKRA. TO JE MALO SKUPLJA VARIJANTA JER ZAHTEVA VISE PRERADE, BOLJI PAMUK I DODATAK LIKRE. SA TOM KOMBINACIJOM MATERIJAL POSTAJE ELASTICAN I SA TIM I PRIJATAN ZA NOSENJE. KOD OVIH KOMBINACIJA MATERIJALA PIDŽAMA IMA LEPSE INTENZIVNIJE BOJE I PRELEPE DEZENE. KOD ODRŽAVANJA OVIH PIDŽAMA VAŽI ISTO PRAVILO PRVOG PRANJA U HLADNOJ VODI. MLADI SE CESTO ODLUCUJU ZA NJIH JER SU PRELEPIH BOJA I IZUZETNO PRIVLAČNIH DEZENA. PONUDU MIMURA PIDŽAMA MOŽETE VIDETI OVDE.

VISKOZNA PIDŽAMA MIMURA

STA RECI ZA VISKOZU, TO JE ZAISTA NESTO POSEBNO. TAJ MATERIJAL PROSTO KLIZI, NEŽAN JE, PROZRAČAN LEPO PADA JER IMA VECU TEŽINU OD OSTALIH. JOS KAD MU DODATE ČIPKU TO JE PRAVA ELEGANCIJA. TAKVE PIDŽAME SU POSTALE HIT. PROSTO DA POŽELITE DA JE OBUČETE I IZAĐETE NA ULICU TAKO SREĐENI. TRENUTNO RADIMO PIDŽAME, SPAVAĆICE I BADE MANTILE OD VISKOZE.

PIDŽAMA OD VISKOZE MIMURA

I MUŠKARCI SU KORISNICI NASIH PIDŽAMA. ONI SU UGLAVNOM MANJIH PROHTEVA ZADOVOLJNI DA JE PIDŽAMA PAMUČNA I DA IM JE VELICINA ODGOVARAJUĆA. VOLE MODELE KOJI NISU MNOGO ŠARENI I DA SU TEGET, SIVA ILI CRNA BOJA. MOŽEMO REĆI DA NISU ODUŠEVLJENI PREVISE SARENIM DEZENIMA.

MUŠKA PIDŽAMA MIMURA

A SADA O NAŠIM NAJMLAĐIM KORISNICIMA. ZA NJIH IMAMO POSEBAN IZBOR. PIDŽAME ZA NJIH RADIMO OD PAMUKA 100%. I KOMBINACIJE 95% PAMUK, 5% LIKRA. NJIMA JE VAŽNO DA SU lEPIH I VESELIH BOJA, I DA IMAJU VESELE STAMPE.

PIDŽAMA DEČIJA MIMURA

ŽELIM DA DODAM DA JE VAŽNO DA ODABERETE MODEL KOJI VAM ODGOVARA I PRAVU VELICINU DA BI SE OSEĆALI PRIJATNO, LEPO I UDOBNO PRILIKOM NOŠENJA. PIDŽAME SE PERU PRVI PUT U HLADNOJ VODI, NE SAMO PIDŽAME NEGO I SVI PROIZVODI OD PAMUKA. KASNIJE PERETE NA NAČIN KOJI JE NAVEDEN NA DEKLARACIJI. KUPUJTE PIDŽAME I OSTALU ROBU DOMAĆE PROIZVODNJE DA BI SAČUVALI NASE PROIZVOĐACE I RADNA MESTA NASIM GRAĐANIMA, U OVIM VREMENIMA MORAMO PAMETNO DA KUPUJEMO I DA CUVAMO VLASTITU EKONOMIJU. TO NAM JE VEOMA VAŽNO SVIMA. NAŠI PROIZVOĐAČI ULAŽU MNOGO TRUDA DA PODIGNU PROIZVODNJU NA BOLJI NIVO, A MI MOŽEMO DA UČESTVUJEMO U TOME KUPUJUCI NASE PROIZVODE. UVELI SMO I NOVU KATEGORIJU PORODICNE PIDŽAME KOJE SU OVE GODINE IMALE ODLICNU PONUDU, ALI I POTRAŽNJU.

PORODIČNE PIDŽAME MIMURA

ZA VISE O PONUDI NA SAJTU I STRANICI.

PIDŽAME MIMURA

Related Posts