O nama

MIMURA SHOP

STR Komision Mimura otvoren je u Januaru 2010, i već više od decenije upotpunjavamo fioke za rublje najkvalitetnijim komadima pamučnog veša, pidžama, spavaćica i bade mantila u čijem nošenju uživate. U ponudi izdvajamo i pamučne posteljine, različitih dezena za vaše lepše snove .

Naš asortiman je dizajniran tako da zadovolji i najviše standarde i obuhvata: veš, brushaltere, pidžame, spavaćice, posteljinu, peškire, frotire, pamučne čarape, čarape od bambusa i najlon čarape.  Svi naši proizvodi odgovaraju visokim kriterijumima udobnosti i pružaju komfor prilikom nošenja i korišćenja.

Svaki komad skrojen je od kvalitetnog pamuka, likre, viskoze, bambusa i satena i ne iritira čak ni najosetljiviju kožu. Ženski donji veš iz naše linije podrazumeva modele jednostavnog, kao i one atraktivnog dizajna.

Kod nas možete pronaći modele i proizvode za uzrast od prve do 100 -te godine!

Mimura već godinama postavlja standarde kada je reč o udobnosti i besprekornom kvalitetu. Kod nas robu možete kupiti u prodavnici koja se nalazi u Mirijevu Matice Srpske 43, pijaca lokal 31 i 30, kao i putem našeg online shopa, i društvenih mreža. Takođe, vršimo i prodaju robe na veliko.

Odaberite nešto iz našeg asortimana i sigurni smo da ćete se uveriti u kvalitet i udobnost, koji su naš zaštitni znak.