Kvalitetan donji veš

Kvalitetan donji veš

Kvalitetan donji veš je obavezni deo svakog stajlinga.

Iako u shoppingu najviše pažnje posvećujemo haljinama, pantalonama, košuljama i drugim komadima garderobe, zapravo glavnu ulogu igra donji veš. Bez njega nijedna odevna kombinacija nije potpuna, jer jedino on ima moć da učini da gornji slojevi garderobe stoje savršeno.

Nažalost, potraga za pravim donjim vešom nije najuzbudljiva vrsta kupovine, te mnogi modele biraju samo na osnovu izgleda, zanemarujući kvalitet i veličinu. Nije redak slučaj da jači pol umesto muške donje majice nosi klasične pamučne sa printom. Zbog ovakvog pogrešnog stava svako od nas se makar jednom u životu susreo sa gaćicama koje nas stežu ili brushalterima koji su vrlo brzo izgubili svoj oblik.

Zašto je važno nositi kvalitetan donji veš?

Kvalitetan donji veš, pre svega, čuva vaše zdravlje. S obzirom da je napravljen od materijala koji odgovaraju koži sprečeno je zadržavanje vlage. Samim tim prilikom nošenja ne postoji opasnost od pojave iritacije, osipa i alergija. Takođe, smanjen je rizik od gljivičnih infekcija i infekcija urinarnog trakta.

Baš kao pidžame donji veš utiče na kvalitet sna, jer omogućava koži da “diše”, pa se nećete buditi u toku noći zbog prekomernog znojenja.

Kvalitetan donji veš

Verovali ili ne, ovaj deo odeće doprinosi vašem samopouzdanju. S obzirom da oblikuje telo na pravi način u njemu ćete se osećati ne samo bolje, već i sigurnije u sebe.

Svakako, ne treba zaboraviti na uštedu koju kvalitetan donji veš donosi. Napravljen je od vrhunskih materijala koji garantuju izdržljiivost. Što znači da nećete morati stalno da izdvajate dodatni novac, jer ovi komadi garantuju trajnost sve dok ne dođe vreme da ih zamenite novim.

Kako izabrati kvalitetan donji veš?

Bilo da kupujete muški ili ženski donji veš, poznavanje svog tela je ključno, jer određeni stilovi mogu biti udobniji od drugih u zavisnosti od toga kako ste građeni.

Kvalitetan donji veš

Da biste bili sigurni da ste izabrali pravu veličinu pre nego što se zaputite u potragu izmerite obim struka i bokova. Zatim obratite pažnju na eleastičnost pojasa. Niko od nas ne želi da njegov donji veš nakon kratkog nošenja počne na klizi. Zbog toga stručnjaci savetuju da birate modele sa elastičnim pojasom. Sa druge strane previše elastina na porubima oko nogu nije preporučljiv. Ovaj deo ima tendenciju skupljanja pri pranju, što može da smanji komfor tokom nošenju.

Suviše krut dizajn treba izbegavati. Ne samo da stvara nelagodnost, već čini da izgledate neuredno tako da može da upropastiti i najbolju odevnu kombinaciju, bez obzira na visok stepen kvaliteta.

Kvalitetan donji veš

Pri izboru morate da obratite pažnju i na materijal. Pamuk je kralj kada je u pitanju kvalitetan donji veš. Ova prirodna tkanina pruža najveću udobnost tokom nošenja. Ujedno, ima izuzetnu moć upijanja te sprečava zadržavanje vlage koja je osnova za pojavu brojnih kožnih problema. Za razliku od drugih materijala možete ga prati na najvišim temperaturama što pruža dodatnu bezbednost za zdravlje.

Kvalitetan donji veš

Muški i ženski donji veš vrhunskog kvaliteta pronaći ćete u bogatoj ponudi Mimura Shop-a.

 

Related Posts

Comments (2)

[…] je pamuk sinonim za kvalitetan donji veš otkriva vam Mimura […]

[…] Kvalitetni donji veš, kako za žene, tako i za muškarce, čeka vas u bogatoj ponudi Mimura Shop-a. […]

Comments are closed.