Šta boja donjeg veša govori o vama?

boja donjeg veša

Boja donjeg veša je jedna od važnih stvari kojoj pripadnice lepšeg pola posvećuju pažnju.

Iako je donji veš stvoren prevashodno da bi zaštitio vašu kožu, on ima još jedan važan zadatak, a to je da svaki stajling dovede do savršenstva.

Sigurno ne postoji žena koja se makar jednom u životu nije susrela sa gaćicama koje se ocrtavaju ispod uske garderobe ili brushalterima čije korpe su veće te narušavaju lepotu dekoltea. Upravo zbog toga je jako važno da prilikom kupovine birate isključivo kvalitetan donji veš. Međutim, šta je sa njegovim bojama?

Mnogo se može reći o psihologiji boja, kao i o osećanjima koje određena nijansa može izazvati. Možda nismo svesni, ali boje mogu da utiču na naše raspoloženje. Ujedno, veliki su deo neverbalne komunikacije.

Imajući ovo u vidu Mimura Shop vam otkriva šta boja donjeg veša govori o vama.

Crna boja donjeg veša

Crna je kraljica među bojama donjeg veša. Elegantna, a opet mistična – ova boja predstavlja vanvremensku eleganciju, te se njom nikada nećete pogrešiti. Takođe, odiše neverovatnom dozom zavodljivosti koja daje podiže vaše samopouzdanje.

boja donjeg veša

Veš u crnoj boji, zapravo, crna predstavlja moć, autoritet, sofisticiranost i seksualnost. Stoga je namenjen samouverenim damama koje znaju šta žele u životu. Dok u modi imaju istančan ukus sa naglašenom estetikom tako da se ne vode aktuelnim trendovima, već radije biraju proverenu klasiku crne boje.

Beli donji veš

U početku veš je izrađivan isključivo u beloj boji, a izbor tkanine govorio je o bogatstvu osobe. Bez obzira što danas postoje ne samo različite vrste donjeg veša, već i mnoštvo boja, bela, baš poput crne nikada neće izaći iz mode.

boja donjeg veša

Bela simbolizuje nevinost, čistotu i dobrotu. Ovaj status je zadržala i u modernom dobu, te je rado biraju žene koje neguju tradicionalne vrednosti. Mogu se pohvaliti izuzetnom privrženošću, posvećenošću porodici i dubokim, iskrenim emocijama.

S obzirom da bela boja donjeg veša unosi mir i prirodnost u svaki outfit ove dame imaju svedeni modni senzibilitet, težeći da izborom garderobe igraju na sigurno.

Crvena boja donjeg veša

Crvena je simbol strasti, ljubavi, požude, ali i snage i energije. Zbog senzualnosti kojom zrači mnoge pripadnice lepšeg pola veš u ovoj boji biraju samo za specijalne prilike, dok se ne usuđuju da ga ponesu u svakodnevnoj odeći. Ipak, postoje dame koje su dovoljno smele i za ovakve kombinacije.

Kako je crvena boja koja traži pažnju, mogu je poneti samo one koje su sigurne u sebe i koje su spremne da budu u centru pažnje gde god se pojave.

boja donjeg veša

Ne treba zaboraviti da vatrena nijansa poseduje elemente glamura. To znači da veš u ovoj boji biraju žene koje vole luksuzne stvari.

Donji veš u boji kože

Nude i puder tonovi obično nisu prvi izbor pri kupovini donjeg veša, što je velika greška. Ne samo da je veoma praktičan, jer garantuje idealnu pokrivenost, već odiše romantikom i nežnošću kakav ne možete dobiti ni sa jednom drugom bojom donjeg veša.

Verovali ili ne, jednostavnost koja je sinonim za veš u boji kože pokazuje vaš savršeni modni stil, u kome dominiraju kvalitet i prefinjenost. Žene koje ga rado nose važe za veoma iskrene i poštene osobe, pune ljubavi, nežnosti i uvek spremne da pomognu.

Veš u ljubičastim i roze tonovima

Ružičasta izaziva osećaj nevinosti, ali sa prizvukom drskosti skrivenog ispod. U zavisnosti od nijanse donji veš govori različite stvari o vašoj ličnosti. Jarka ružičasta je slična crvenoj – strastvena i smela. Međutim, bledo-ružičasti komadi označavaju nežnost i očaravajuću ženstvenost.

Za razliku od roze, ljubičasta je kraljevstva boja, te donji veš odiše luksuzom i moći. Istovremeno je neverovatno elegantan i ženstven, sa dozom romantične privlačnosti.

Raznovrsni ženski, kao i muški donji veš možete pronaći u bogatoj ponudi Mimura Shop-a.

 

Related Posts