Šta omiljeno donje rublje govori o vama?

Donje rublje

Donje rublje, tj. donji veš kako se češće naziva, je jedan od najvažnijih komada odeće. Razlog za to leži u činjenici da čuva vaše zdravlje, a higijenske navike čini besprekornim. Ujedno, obezbeđuje da vam garderoba savršeno stoji.

Sigurno ste se i same uverile da pogrešno izabrane gaćice ili brushalteri svojim usecanjem u kožu i ostavljanjem tragova poruba ne samo da kvare vaš izgled, već stvaraju i neprijatnosti pri nošenju. Imajući ovo u vidu ne čudi što sve pripadnice lepšeg pola biraju kvalitetan donji veš koji će im pružiti udobnost, postojanost i, pre svega, – idealnu figuru.

Međutim, da li ste ikada razmišljale šta omiljeno donje rublje govori o vama. Bez obzira što se krije ispod slojeva odeće ono je vaše tajno oružje, sredstvo za jačanje samopouzdanja, pa i zavođenja. Upravo zbog toga izbor modela, baš kao i boja donjeg veša, može mnogo toga da otkrije o vašoj ličnosti.

Retro pamučni donji veš

Klasične bele duboke gaćice, popularno nazvane “granny panties”, predstavljaju najstariji model.

Iako ženski donji veš obuhvata mnoštvo različitih verzija, ova retro vrsta i dalje je popularna. Biraju je žene kojima je u svakom trenutku udobnost najvažnija. Takav stav neguju i u ostatku garderobe, te prednost daju oversized komadima u odnosu na pencil suknje i slim pantalone.

Donje rublje

Obično su skromne osobe koje ne zanima šta nepoznati ljudi misle o njima. Trude se da žive mirno, te će radije veče provesti uz omiljenu seriju, a ne u ludom provodu.

Što se tiče muškaraca njihova srca osvajaju intelektualni tipovi, sa kojima imaju o čemu da razgovaraju na mnoge teme.

Donje rublje u muškom stilu

Bokserice nisu rezervisane samo za jači pol. Nežnu verziju od najfinijih materijala srećemo u garderobi mnogih dama.

Ovo donje rublje nose opuštene žene, slobodnog duha. One zrače izuzetnom harizmom, te važe za prave pokretače zabave u društvu. Dok prema mišljenju kritičara biraju ih moderne, kreativne dame.

Svojom živahnom ličnošću, spontanošću, ali i prijateljskim odnosom privlače muški pol. Zapravo, ženske bokserice predstavljaju idealni spoj udobosti i misterije koja privlači pažnju jačeg pola, pozivajući ih da je otkrije.

Zavodljivo donje rublje

Tange i polutange, odnosno brazilijane, definitivno, su najseksipilnije gaćice.

Zbog karakterističnog kroja biraju ih smele devojke koje uvek vode računa o sebi i kojima je prijatno u sopstvenom telu. Zadovoljne su svojim odrazom u ogledalu i ne stide, ili jedva čekaju, da to pokažu i partneru.

Svesne svoje seksualnosti na svaki mogući način, vole da se osećaju zavodljivo čak i kada obavljaju svakodnevne zadatke. Često žele da budu u centru pažnje, te su spremne i da izađu iz svoje “zone udobnosti”. Dok se u poslovnom svetu mogu pohvaliti samopouzdnjem i ambicioznošću, tako da su fokusirane na uspeh i napredovanje.

Donje rublje

Sa ovim devojkama muškarci moraju biti oprezni. One znaju šta hoće, pa ih je teško obmanuti.

Veliki izbor kako ženskog, tako i muškog donjeg veša možete pronaći u bogatoj ponudi Mimura Shop-a.

Related Posts