Kompleti za trudnice –

Kompleti za trudnice

Kompleti za trudnice čine obaveznu garderobu mladih majki.

Dolazak bebe na svet je najradosniji dogođaj u životu. Složićete se, nema ništa lepše od posmatranja malenog bića kako jede u majčinom naručju. Ova slika u svakome budi najdublje emocije i mami osmeh na lice.

Osim neizmerne sreće, dojenje donosi novu, posebnu, vezu između majke i deteta. Ujedno, pruža niz prednosti. Pre svega, ono jača imunitet bebe, jer majčino mleko sadrži idealan odnos belančevina, ugljenih hidrata, masti, vitamina i minerala neophodnih u prvih šest meseci života. Istraživanja su pokazala da dojenje smanjuje rizik od nastanka alergije, astme, raznih vrsta infekcija, dijabetesa i gojaznosti u kasnijem životu. Obezbeđuje i pravilan razvoj vilice, te ova deca ređe nose proteze za ispravljanje zuba u detinjstvu.

Međutim, da bi dojenje bilo uživanje i za majku potrebna je ne samo dobra priprema, već i odgovarajuća garderoba.

Zašto su kompleti za trudnice pravi izbor za svaku majku?

Majčino mleko se brzo vari, pa je već za 90 minuta beba ponovo gladna. Što znači da ćete morati da je dojite 8 do 12 puta dnevno, odnosno na svakih sat i po do tri sata. Nikako ne smete da napravite razmak između 2 obroka duži od 4 sata.

Vremenom, kako beba raste uspostavlja se ritam obroka. Ipak, i tada ćete morati da ustajete noću da je hranite, jer je neophodno 7 do 9 podoja dnevno.

Kako je vremenski interval između obroka kratak skidanje garderobe, zaista, predstavlja problem. Čini se da taman što ste se obukle vreme je za novi obrok mališana. Zbog toga su najbolje rešenje kompleti za trudnice. Dizajnirani su tako da se otkopčavaju u gornjem delu, tačno u predelu grudi, kako bi omogućili lakše dojenje.

Kompleti za trudnice

S obzirom da nema potrebe da svlačite skroz gornje delove odeće, ova garderoba čuva zdravlje majki, jer sprečava nazebe koji su česti u prohladnim noćima. Dodatnu toplinu daju bademantili koji dolaze zajedno sa spavaćicama za dojenje.

Kompleti za trudnice pružaju komfor

Klasične ženske pidžame, ma koliko bile prijatne, ne obezbeđuju udobost dojiljama. Ne samo da njihov kroj steže u predelu grudi i stomaka, već može da dovede do probavnih smetnji, pa i do bola i usporene cirkulacije krvi u telu, što za posledicu ima utrnulost i peckanje.

Za razliku od njih, spavaćice za dojilje su ležernog kroja, te lagano padaju niz telo, ne izazvajući ikakvu nelagodnu. Kako su napravljene od prirodnih, kvalitetnih materijala omogućavaju koži da diše u svakom trenutku. Takođe, imaju brzo upijajuću moć te ne morate da brinete na prekomerno znojenje, balavljanje bebe ili curenje mleka koje je česta pojava u periodu dojenja.

Kompleti za trudnice

Imajući u vidu neverovatni komfor koji donose ne čudi što komplete za dojenje mnoge majke rado nose tokom čitavog dana, a ne samo noću.

Najbolji kompleti za trudnice

Online prodaja pidžama, Mimura Shop u svojoj ponudi ima i komplete za trudnice. Izuzetno mekane spavaćice napravljenje su od 100 odsto pamuka, te ćete u njima imati punu slobodu pokreta. Nežni materijal prate atraktivni printovi, koji su upotpunjeni i odgovarajućim bademantilima.

Kompleti za trudnice

Posetite naš sajt i izaberite kombinaciju koja se vama najviše dopada.

 

Related Posts

Comments (2)

[…] vrhunskog kvaliteta, kao i ženske pidžame, kompleti za trudnice, brushalteri, ženski bade mantili čekaju vas u bogatoj ponudi Mimura […]

[…] možete pronaći u bogatoj ponudi Mimura Shop-a. Ovde vas čekaju i muške i ženske pidžame, kompleti za trudnice, kao i muški i ženski donji […]

Comments are closed.