Online prodaja donjeg veša

Online prodaja donjeg veša

Online prodaja donjeg veša postaje sve više aktuelna kako širom sveta, tako i u našoj zemlji.

Donji veš je najvažniji deo garderobe koji nosimo svakog dana i u svakoj prilici. Ne samo da ima higijensku ulogu sprečavajući da se ostatak odeće zaprlja telesnim tečnostima, već smanjuje trenje ostalih tkanina o kožu. Ujedno, daje oblik i potporu pojedinim delovima tela.

Prvobitne komade donjeg veša izmislili su stari Rimljani. Do tada su nošene dugačke tunike ispod garderobe, dok su u Egiptu kraće tkanine vezivene oko bedara. S obzirom da je cilj bio da se njime pokriju intimni delovi nazivan je i intimnom graderobom.

Tokom vekova donji veš se razvijao, baš kao celokupna odeća. U doba Renesanse bio je vrećastog oblika sa širokim nogavicama do kolena. U 18. veku počela je upotreba korseta kao donjeg veša koji je imao zadatak da stegne struk i stomak. Krajem 19. i početkom 20. veka donji veš je doživeo revolucionarne promene. Najpre je došlo do podele na dva dela tako da je započela upotreba donjih majica i potkošulja. Zatim je 1913. godine Mary Phelps Jacob stvorila prvi moderni grudnjak, a vrlo brzo je nastao i donji veš sa podvezicama.

U narednim decenijama pored funkcionalnosti, donji veš dobija i estetsku komponetnu. Osim u beloj boji počinje da se izrađuje u atraktivnim nijansama, dok muški komadi dobijaju zanimljive dezene. Takođe, proširuje se upotreba različitih materijala.

Online prodaja donjeg veša pruža neverovatnu ponudu

Ranijih godina donji veš sastojao od klasičnih dubljih gaća i brushaltera, a danas je dostupan u najraznovrsnijim oblicima – počev od plitkih modela, pa do tangi i brazilki. I muški veš je dobio raznoliku formu, poput klasičnih gaća, slip, bokserica…

Bez obzira na različite vrste, u prodavnicama je obično ponuda ograničena na aktuelne trendove i standardne modele. Za razliku od tradicionalne, online prodaja donjeg veša obuhvata sve što poželite, uključujući i vintage komade, luksuzne brendove, neobične oblike i printove. Posebna prednost koju nudi ova vrste prodaje jeste široka ponuda veličina. U web shopovima pronaći ćete broj koji vama odgovara, a da biste bili sigurni u izbor tu je detaljni opis materijala i tabela sa veličinama koja vam pomaže da odredite pravu za sebe.

Zagarantovana privatnost

Online prodaju donjeg veša krasi privatnost. Nema potrebe da vodite razgovor sa prodavnicama dok tragate za željenim komadom, što je posebno značajno muškarcima. Mnogi od njih su i dalje stidljivi kada treba da kupe svojoj voljenoj donji veš kao poklon.

Iz udobnosti sopstvenog doma možete se prepustiti “isprobavanju” različitih modela, čak i onih smelijih koje se do tada niste usudili da potražite prodavnici. I što je najvažnije nema nikakve žurbe, već imate dovoljno vremena da razgledate ponudu, pronađete najpristupačniju i obavite kupovinu kada vi odlučite, čak i u večernjim satima.

Da li je online prodaja donjeg veša sigurna?

Gotovo svake nedelje u medijima osvane vest o problemima online prodaje, te ne čudi što mnoge kupce brine bezbednost. Imajte u vidu da je u reč o neproverenim prodavcima koji nemaju dozvolu za prodaju. Zato donji veš kupujte preko interneta samo kod renomiranih kompanija čijom politikom privatnosti je zagarantovana sigurnost svih vaših podataka, kao i povraćaj novca ili zamena u slučaju da pošiljka nije odgovarajuća.

U našem shopu možete pronaći pidžame, bade mantile i donji veš za sve uzraste, kao i najkvalitetniju pamučnu posteljinu.Online prodaja donjeg veša

Upravo takve uslove svojim klijentima nudi Mimura Shop. Dugogodišnje iskustvo u prodaji donjeg veša donosi bogatu ponudu najkvalitetnijih domaćih i stranih proizvođača. Proces registracije je jednostavan, a isporuka brza i efikasna.

 

Related Posts

Comments (2)

[…] Veliki izbor posteljina vrhunskog kvaliteta možete pronaći u bogatoj ponudi Mimura Shop-a. Kod nas možete putem interneta da poručite i pidžame i donji veš. […]

[…] modela, važnu ulogu ima i materijal. Ukoliko kupujete u shopovima koji se bave online prodajom donjeg veša obavezno obratite pažnju sastav. Pamuk 100 odsto jeste prijatan i prozračan, ali nakon duže […]

Comments are closed.