Donji veš u boji kože

Donji veš u boji kože

Donji veš u boji kože je obavezni deo garderobe svake dame sa stilom.

U mnoštvu različitih modela i dezena pitanje “kako odabrati savršeno donje rublje” muči sve pripadnice lepšeg pola. I dok se jedne odlučuju za proverenu eleganciju, druge žele da osete dodir luskuza na svojoj koži koju donose saten i čipka. Pojedine prednost daju komforu, te nose isključivo pamučni donji veš.

Ipak, u izboru boje, posebno kada su u pitanju brushalteri, većina se slaže da su bela i crna osnovne. Pored njih, tu su i crveni komadi, a može se naći i poneki sa atraktivnim dezenom. Međutim, šta je sa donjim vešom u boji kože?

Donji veš u boji kože

Nude tonovima se ne pridaje toliki značaj kao, klasičnim belim i crnim ili, pak, zavodljivim crvenim nijansama. Samim tim nisu ni toliko popularni kod lepšeg pola. Nije redak slučaj da uopšte nema ni jedan komad donjeg veša u ovoj boji u plakaru žene. Dok one koje ga imaju nerado nose, što je velika greška.

Koje su prednosti nošenja donjeg veša u boji kože otkriva vam Mimura Shop.

Donji veš koji odgovara svakom tenu

Bilo da ste zaposlena žena, studentkinja ili se profesionalno bavite sportistom, oblačenje ujutru često može biti naporan poduhvat, s obzirom na pritisak koji društvo nameće. Posebno ako ste odlučile da ponesete garderobu u svetlijim bojama.

Od uskih pantalona, preko majici i košulja, pa do haljina i suknji – sve žene su suočene sa dilemom izbora donjeg veša. Sa jedne strane on mora vaš stajling da učini perfektnim, a sa druge da bude savršeno ukombinovan sa nijansama odeće koju nosite preko.

U tome vam može pomoći donji veš u boji kože. Kreiran da se stopi sa vašom kožom, u potpunosti odgovara svakoj boji. Iako je ranijih godina bio namenjen ženama svetlijeg tena, danas modna industrija donosi prilagođene nude nijanse, pa u širokm spektru tonova možete odabrati onaj koji odgovara boji vaše kože.

Donji veš u boji kože se lako kombinuje

Kombinovanje crnog veša sa belom garderobom odavno je izašlo iz trenda. Mada i nošenje belog brushaltera ispod belog topa ili belih gaćica ispod belih laganih pantalona može biti katastrofalno. Bez obzira koliko je debeo, pa i lepršav materijal gornjeg sloja odeće pod jakim svetlom svi će videti kakav veš imate na sebi.

Sigurni smo da ovakvu neprijatnost ne želi da doživi nijedna žena. Zato stručnjaci savetuju da umesto belog izaberete donji veš u boji kože. Ukoliko želite, možete ga nositi i na tamnijoj odeći, jer se automatski uklapa u vašu prirodnu nijansu kože. Što znači da se neće videte ni pod neonskim osvetljenjem u klubovima.

Donji veš u boji kože je zavodljiv

Verovale ili ne, komadi donjeg veša u nude nijansama, zaista, mogu biti seksi. Dovoljno je da obučete čipkani veš ili ukrašen detaljima od čipke i tila i osetićete se zavodljivo u svojoj koži. Zapravo, donji veš u boji kože je neprimetan ispod odeće, ali veoma ženstven u trenucima intime, što je još jedna njegova prednost.

Donji veš u boji kože

Veliki izbor donjeg veša, uključujući i bodije, možete proaći u bogatoj ponudi Mimura Shop-a.

 

 

Related Posts