Ženski bade mantili – Prava ušuškana udobnost

Ženski bade mantili

Ženski bade mantili imaju više namena, ali je njihova glavna svrha opuštanje i udobnost nakon tuširanja.

Postoje razni načini na koje se može uživati u prednostima bade mantila u udobnosti svoga doma.

Kada se kupuju stvari za kupatilo, najčešće se ljudi fokusiraju samo na peškire za ruke, peškiriće za lice, prostirke za kupatilo, pa čak i na zavese za tuš kabine. Bade mantili se često zaborave prilikom ovakvih kupovina, pa je neophodno to obaviti kasnije.

Ženski bade mantili

Međutim, bade mantili pružaju udobnu prekrivenost pre i nakon tuširanja, ili nakon buđenja, a ne želite još da se obučete za doručak. Čak i kada pre spavanja želite da pročitate omiljenu knjigu, bade mantil vam može pružiti udobnost i toplinu bez potrebe da se pokrijete ćebetom.

Ženski bade mantili – Od drevnih civilizacija sve do danas

Bade mantili datiraju iz drevnih civilizacija, uključujući Rim, Kinu, Japan, a naročito Grčku. Tada su se bade mantili definisali kao haljine, ogrtači. Tokom svoje istorije, ogrtače su nosili svi – sveštenici, službenici, pa sve do kraljevskih porodica. Dvorski ogrtači su bili izvezeni svilom i na taj način su iskazivali veličanstvenost svojih nosioca. Kasnije su ogrtači dobili sve širu upotrebu među ljudima, tako su dobili namenu kao kućni ogrtači i plaštovi.

Sredinom 19. veka su žene dobile priliku da se udobnije oblače kada im se omogućilo nošenje ogrtača. Do tada su bile primorane da nose neudobne haljine sa mučnim korsetom. Ogrtač kao bade mantil je dobio namenu početkom 20. veka, a nakon toga se njegova namena proširila.

Dugi niz godina se jedino ogrtač smatrao pristojnim za nošenje na plaži. Ovo je dovelo do toga da se velikom brzinom razvija način odevanja na morskoj obali, pa su tako nastali kupaći kostimi.

Savremeni bade mantili koje danas poznajemo se često nose nakon kupanja ili tuširanja, ali su ovi mantili postali praktični u raznim situacijama.

Ženski bade mantili

Ovi ogrtači su odlični za nošenje pre spavanja za opuštajući ritual uz šolju čaja i lagane muzike, tako i za komforan osećaj nakon buđenja ujutru. Ženski bade mantili su idealno rešenje da se zaštitite od jakog sunca ili vetra na plaži ili pored bazena, a takođe vam pružaju dodatnu privatnost i sigurnost.

Benefiti ženskog bade mantila

Bade mantili imaju mnoštvo prednosti. Neki od tih prednosti su:

  • Udobnost nakon buđenja – Nošenje bade mantila može učiniti da se osećate kao da ste i dalje u krevetu, čak i nakon buđenja. Ustanite, skuvajte svoju omiljenu kafu ili uživajte u opuštajućem danu.
  • Praktičnost umesto peškira nakon kupanja – Postoje frotirni bade mantili koji mogu poslužiti kao peškir nakon kupanja zbog svoje funkcije upijanja. Ova vrsta bade mantila je mekana i udobna, i odlična je zamena za peškir. Nakon truširanja je potrebno samo ogrnuti se mantilom i spremni ste za dalju rutinu.
  • Multifunkcionalnost – Ukoliko radite od kuće, bade mantil vam omogućava udobno obavljanje posla bez potrebe da se obučete. Možete obaviti poslovni poziv, poslati e-mail, sastaviti izveštaje, sve dok vaše kolege i klijenti nemaju pojma da sve to radite u sopstvenoj opremi za opuštanje. Pidžama i bade mantil su vaši najbolji prijatelji za obavljanje posla od kuće.
  • Mekoća i toplina kao zamena za ćebe – Vaš ogrtač može da funkcioniše kao ugodan način da se zagrejete na plaži nakon kupanja ili u vašem domu hladnim zimskim danima. Ženski bade mantili od polara su odlični imitatori ćebeta i vrše sjajan posao u svrsi ušuškanosti i udobnosti.

Ženski bade mantili znače udobnost i sigurnost

Bade mantili su svestrani za mnoge upotrebe izvan kupatila – savršeni su da se ogrnete u bilo koje doba dana. Možete se ušuškati u udoban ogrtač kad god izađete iz kreveta prohladnog jutra. Planirate da gledate zalazak ili izlazak sunca na terasi ili u vrtu? Ogrnite mekan i nežan bade mantil i osećajte se toplo, prijatno i sigurno.

Ženski bade mantili

Mimura shop nudi veliki izbor bade mantila za raznoliku upotrebu bez obzira gde se nalazite i šta radite. Ogrtači od visokokvalitetnih materijala pružaju luksuznu privlačnosti, ali kao prioritet pružaju udobnost i sigurnost. Ženski bade mantili od pamuka, polara, viskoze ili frotira će vas naterati da češće boravite u svojoj kući.

Osim bade mantila, Mimura shop u svojoj online ponudi ima i pidžame, donji veš, kao i posteljinu.

Related Posts

Comments (2)

[…] vrhunskog kvaliteta, kao i ženske pidžame, kompleti za trudnice, brushalteri, ženski bade mantili čekaju vas u bogatoj ponudi Mimura […]

[…] i ženske bademantile, kao i pidžame i kvalitetan donji veš, pronaći ćete u bogatoj ponudi Mimura […]

Comments are closed.