Ženski donji veš – Kako odabrati odgovarajući?

Ženski donji veš

Ženski donji veš ima mnogo veću ulogu od higijensko-zaštitne zbog koje je i napravljen. On ima zadatak da garderobu koju nosimo učini bresprekornom. U protivnom, pogrešno izabran veš može ne samo da naruši čitavu odevnu kombinaciju, već i izgled vašeg tela.

Ujedno, ovaj mali komad tkanine pruža neverovatni komfor u toku dana, ali ima i moć da se osećamo atraktivno, bez obzira na priliku. Zato odabiru veša treba posvetiti pažnju, a ne kupovinu zasnivati isključivo na boji koja vam je privukla pogled ili modelu koji vam se dopao.

S obzirom da online prodaja donjeg veša obiluje najrazličitijim vrstama Mimura Shop vam daje savete kako da izaberete ženski donji veš.

Donji veš koji svaka žena treba da ima

Slip gaćice su, pored klasičnih, jedan od najpraktičnijih modela. Izrađene su od udobnih materijala, obično sa pamučnom postavom tako da pružaju udobnost pri nošenju. Mada ne treba potceniti ni njihovu zavodljivu stranu, jer naglašavaju žensku figuru. Slip gaćice odgovaraju svakoj prilici, te ne čudi što zauzimaju glavno mesto u plakaru.

Kada je u pitanju ženski donji veš i muškarci i žene se u jednom slažu – nema ništa sekspilnije od tangi. Plitke i visoko sečene, dizajnirane su za nošenje ispod laganih i tankih materijala, kao i ispod veoma uske odeće gde bi ostale vrste gaćica napravile nabore. Mada ih možete nositi i u drugim prilikama kada poželite da se osećate zavodljivo.

Kombinaciju tangi i slip gaćica donose brazilijane. Karakteriše ih pravougaoni oblik, sa rubom koji se završava tik ispod same zadnjice. Ovakva forma oblikuje guzu, obezbeđujući istovremeno udobnost. Dodatna prednost brazilijana ogleda se u činjenici da se one ne ocrtavaju ispod odeće, te su idealna zamena za tange.

Inspirisane muškim donjim vešom, bokserice su super udobne. Odlične su za nošenje ispod lepršavih suknji i haljina.

Kako izabrati ženski donji veš?

Kao i svaki komad odeće tako i veš treba birati prema tipu građe. Jedino na taj način možete biti sigurne da će vam savršeno stajati.

Široki kukovi i zadnjica u odnosu na gornji deo tela je prepoznatljiva građa za kruškasti tip figure. Da biste postigle ravnotežu donjeg i gornjeg dela tela birajte tamnije ili gaćice neutralnih boja. Drečave i modele sa printom treba izbegavati, jer dodatno proširuju kukove. Idealne su slip i brazilijane.

Figura u obliku peščanog sata je najzahvalnija za izbor garderobe, uključujući i donji veš. Skladna građa i uzani struk daju vam mogućnost da ponesete svaki model i to u bilo kojoj boji.

 

Telo u obliku jabuke karakterišu vitke noge, ali je gornji deo tela širok, te je struk nedifinisan. Žene sa ovim tipom trebale bi da biraju donji veš koji će vizuelno suziti kukove, a noge izdužite. Tange i vrlo plitki slip modeli nisu preporučljivi.

Atletskoj građi tela najbolje pristaju bokserice ili klasične gaćice sa printom. One daju sklad figuri kod koje su struk, kukovi i ramena približno iste širine.

Različite modele ženskog donjeg veša možete pronaći u bogatoj ponudi Mimura Shop-a. Ovde vas čekaju i ženske pidžame i bandemantili vrhunskog kvaliteta.

Related Posts

Comments (6)

[…] su ženski donji veš prilagođen obliku koji podržava i prekriva ženske grudi. Oni su, ujedno, i najstariji donji […]

[…] i ženski donji veš vrhunskog kvaliteta pronaći ćete u bogatoj ponudi Mimura […]

[…] Najvažnija prednost koju ističu dame jeste neverovatna prilagodiljivost. Bodi se savršeno slaže uz pantalone, suknje, sakoe… Možete ga nositi i ispod prozirnih tkanina za prekrivanje, tako da spada u ženski donji veš. […]

[…] kao što ženski donji veš dolazi u različitim vrstama, tako na tržištu postoje različiti sportski brushalteri. U osnovi […]

[…] se dešava da je obim ispod grudi mali, ali veličina grudi velika. Zato se u modernom dobu ovaj ženski donji veš definiše slovom i […]

[…] Veliki izbor čaršafa za bračne krevete različitih boja i dimenzija možete pronaći u bogatoj ponudi Mimura Shop-a. Ovde vas čekaju i muške i ženske pidžame, kompleti za trudnice, kao i muški i ženski donji veš. […]

Comments are closed.